ep imagen de un modelo tesla en un concesionario con personas con mascarillas alrededor
Dave Tacon

La marca de vehicles elèctrics Tesla vendrà un 10% menys del que es preveia aquest any pel brot de coronavirus, segons les estimacions del banc d'inversions Morgan Stanley.

  • 180,43$
  • -1,59%

Tesla matricularà aquest 2020 prop de 452.000 vehicles, un 10% menys de l'estimació anterior, que augurava lliuraments de 500.000 unitats. Per això, Morgan Stanley també ha reduït el preu objectiu de l'acció del fabricant estatunidenc a 480 dòlars (427 euros) per acció, des dels 500 dòlars (445 euros), encara que ha mantingut la seva qualificació d'"infraponderar".

Tot això, per la raó que el volum de vendes de Tesla caurà prop d'un 10% a Europa enguany, afectada pel coronavirus i la disminució dels incentius de compra a mercats com ara Noruega i els Països Baixos, segons analistes de Morgan Stanley.

"És raonable suposar que la cartera de comandes de Tesla es veurà afectada d'alguna manera per la forta correcció dels mercats mundials, així com per les preocupacions sobre la seguretat pública i la interrupció de la mobilitat personal", han afegit des del banc.

Les accions de Tesla van caure aquest dimecres un 1,7%, fins a 634 dòlars (564 euros) a la Borsa de Nova York. L'acció ha pujat un 52% enguany després que la companyia obtingués durant dos mesos consecutius uns beneficis superiors als esperats, segons dades de Bloomberg.

Noticias relacionadas

contador