tesla model 3 20211214193915

La companyia de vehicles elèctrics Tesla ha decidit retirar del mercat nord-americà més d'un milió de cotxes després de ser detectada una fallada a les finestres automàtiques que pot donar lloc que una persona s'agafi els dits quan pugen.

  • 165,46$
  • 2,06%

Els reguladors de seguretat dels Estats Units han confirmat que el sistema d'inversió automàtica de finestres no reacciona correctament després de detectar-hi una obstrucció. Així mateix, l'Administració Nacional de Seguretat del Trànsit a les Carreteres ha indicat que aquest problema constitueix una violació de les normes federals de seguretat.

Tesla ha comunicat que solucionarà el problema mitjançant una actualització de programari en línia. Els vehicles que s'han vist afectats per la sentència i que seran retirats són el Model 3 del 2017 al 2022 i alguns SUV Model I de 2020 i 2021. També s'hi inclouen determinats Model S i SUV Model X de 2021 i 2022.

El fabricant de vehicles elèctrics va descobrir el problema durant unes proves de producció fetes al mes d'agost passat. Prèviament no n'havia tingut coneixement, ja que no havia registrat cap reclamació de garantia ni cap informe de lesions.

Els propietaris dels automòbils afectats seran notificats per carta a partir del 15 de novembre. La companyia ha indicat que els vehicles en producció van rebre una darrera actualització el 13 de setembre.

Noticias relacionadas

contador