ep archivo   tesla model 3 20221125125903
TESLA - Archivo

Els problemes tècnics augmenten per a Tesla a la Xina. El fabricant de vehicles elèctrics ha anunciat que retirarà 435.000 automòbils del país asiàtic a causa d'un problema amb els llums del darrere. La companyia ha informat que emetrà una actualització de programari de manera remota per solucionar la incidència.

  • 155,45$
  • -1,06%

Els models afectats són el Model 3, amb un total de 142.277 unitats, i el Model Y, amb 292.855 cotxes. Segons ha indicat l'Administració Estatal de Regulació del Mercat de la Xina, el problema impedeix que els llums del darrere s'encenguin, cosa que representa un perill per a la seguretat dels conductors.

La setmana passada, Tesla ja es va veure obligada a retirar més 80.000 vehicles a la Xina per problemes amb el cinturó de seguretat i a l'octubre va fer el mateix traient del circuit nord-americà més de 321.000 automòbils en un problema similar.

La Xina representa un dels principals mercats per a la companyia d'Elon Musk, que té una important fàbrica de producció a Xangai i ha estat venent un nombre rècord d'automòbils fabricats a la Xina durant els darrers mesos.

Tot i això, en els últims temps, Tesla està havent de fer front a la fèrria competència de rivals nacionals, com BYD, recolzada per Warren Buffet. Per enfrontar-la, a l'octubre, Musk va reduir els preus dels Model 3 i Model I després d'haver-los augmentat a principis d'any per l'augment dels costos dels materials.

Noticias relacionadas

contador