ep nuevo tesla model 3
TESLA

Tesla ha reprès la producció a la seva planta de Grünheide, a prop de Berlín, després que la companyia decidís suspendre la feina a la seva fàbrica d'Alemanya pels atacs dels rebels hutís del Iemen sobre els vaixells que circulen pel mar Roig, segons informa DPA.

  • 176,75$
  • -1,39%

El fabricant de vehicles elèctrics ha informat que les cadenes de subministrament tornen a estar operatives i que disposa de totes les peces necessàries per a la producció.

D'aquesta manera, l'empresa d'Elon Musk compleix el termini previst de paralitzar la planta germànica entre el 29 de gener i l'11 de febrer, una decisió que es va veure obligada a prendre per la manca de subministraments necessaris per fabricar els vehicles.

Tesla va assegurar al seu moment que "els temps de transport considerablement més llargs estan creant una bretxa a les cadenes de subministrament".

"Els conflictes armats al mar Roig i els consegüents canvis a les rutes de transport entre Europa i Àsia a través del Cap de Bona Esperança tenen un impacte en la producció a Grünheide", ha assenyalat el fabricant nord-americà en un comunicat remès a Reuters.

La inseguretat que viuen les embarcacions ha fet que les principals companyies navilieres deixin de travessar el Canal de Suez i el mar Roig i hagin optat per desviar-se a través del sud d'Àfrica, pel Cap de Bona Esperança, un viatge més llarg i car amb tarifes de noli marítim que arriben als 10.000 dòlars per contenidor.

Noticias relacionadas

contador