ep archivo   tesla model 3 20220301151303
TESLA - Archivo

Les accions de Tesla es disparen un 5% al premarket de Wall Street després de conèixer-se que la companyia demanarà als seus accionistes que votin a l'assemblea anual l'augment del nombre de títols addicionals per tal de permetre el pagament d'un dividend en accions.

  • 168,29$
  • -1,11%

Tal com ha informat a la Comissió de Borsa i Valors (SEC, per les sigles en anglès), aquest seria el primer desdoblament d'accions des del realitzat a l'agost de 2020, quan es va aprovar un de cinc per un per facilitar la possessió de títols als seus treballadors i inversors.

Tesla ha confirmat que el Consell d'Administració ha donat llum verda a la proposta de la direcció, però que el dividend en accions estarà supeditat a la seva aprovació final per part dels accionistes.

"El 28 de març del 2022, Tesla va anunciar el seu pla per sol·licitar l'aprovació dels accionistes a la propera Assemblea Anual d'Accionistes del 2022 per augmentar el nombre d'accions ordinàries a través d'una esmena al Certificat d'Incorporació Modificat i Actualitzat de la Companyia per permetre una divisió d'accions ordinàries de la companyia en forma de dividend en accions", recull l'escrit remès a la SEC.

Tot això es coneix el dia en què Bloomberg News ha avançat que la companyia planeja suspendre la producció de la seva fàbrica a Xangai durant almenys un dia, ja que el centre financer de la Xina es bloquejarà en dues etapes per realitzar proves de diagnòstic contra el coronavirus.

Les autoritats locals van afirmar que totes les empreses i fàbriques suspendran la producció o teletreballaran durant el tancament. És per això que Tesla s'ha decantat per tancar aquest dilluns per complir les normatives xineses.

Noticias relacionadas

contador