tencent ok
Bolsamanía

Tencent, propietària entre d'altres de l’'app' de missatgeria WeChat, ha superat les expectatives dels analistes en els seus resultats del primer trimestre. El colós, segona companyia més valuosa de tot Àsia, ha guanyat un 61% més durant els tres primers mesos de 2018, fins als 23.200 milions de iuans (3.089 milions d'euros), respecte als 17.500 milions de iuans (2.329 milions d'euros ) que preveia el consens.

Els ingressos de Tencent van arribar als 73.500 milions de iuans (9.785 milions d'euros), respecte als 71.000 milions de iuans (9.452 milions d'euros) projectats pels analistes.

El benefici i els ingressos del gegant asiàtic van superar les expectatives dels analistes

El gegant asiàtic es va veure impulsat pel seu negoci 'gamer' al primer trimestre: els ingressos dels jocs per a telèfons intel·ligents van créixer un 68% fins als 21.700 milions de iuans, gràcies a títols com 'Honor of Kings'.

De fet, la companyia afirma que van experimentar "un creixement de dobles dígits" a l'apartat d'usuaris actius diaris en aquest videojoc.

El popular videojoc 'Fortnite', és un altre dels motors que ha impulsat el creixement de Tencent durant aquest trimestre. El joc va ser desenvolupat per Epic Games, companyia al capital de de la qual Tencent té una gran presència. El joc s'ha tornat viral des del seu llançament i ja presumeix de més de 40 milions d'usuaris actius al mes a PC, telèfons intel·ligents i consoles.

Una altra de les principals fonts de creixement de Tencent ha estat el vídeo en 'streaming'. La companyia disposa d'un servei de subscripció semblant a Netflix i va assegurar que el nombre de reproduccions en dispositius mòbils va pujar més del 60% durant el primer trimestre. Així mateix, la inversió del gegant asiàtic en produir contingut original va ajudar a incrementar les subscripcions en un 85%.

Noticias relacionadas

contador