ep oficinas telefonica tech uki
TELEFÓNICA

Telefónica Tech ha signat i completat avui l'adquisició de l'empresa britànica Incremental, un dels socis de Microsoft de més ràpid creixement del Regne Unit, per fins a 175 milions de lliures (uns 209 milions d'euros), incloent-hi potencials pagaments contingents vinculats als seus resultats futurs. Telefónica Tech enforteix així les seves capacitats i la seva presència al Regne Unit i Irlanda, on opera sota la marca Telefónica Tech UK&I.

  • 4,22€
  • 1,73%

Al mercat des de 2016, Incremental Group té dues àrees clau de negoci especialitzades. És un dels principals socis de Microsoft Dynamics al Regne Unit i també és un actor important al mercat de dades i anàlisi. Ha estat escollida guanyadora del premi Microsoft Business Applications Inner Circle durant els darrers tres anys i és un dels dos únics socis d'EMEA al Consell Assessor Global de Microsoft per a l'anàlisi de dades.

Incremental ha experimentat un important creixement orgànic i inorgànic durant els darrers anys. A principis de 2021, va comprar Redspire per ampliar les seves capacitats al mercat dels serveis financers i convertir-se en un dels socis més grans de Microsoft Dynamics al Regne Unit. L'octubre del 2021, va adquirir l'empresa d'anàlisi de dades Adatis, fet que va permetre oferir una proposta integral de transformació digital als clients del grup.

La seva seu es troba a Glasgow, encara que tenen oficines a tot Regne Unit, a més de comptar amb capacitats a Bulgària i Índia. En total compta amb més de 350 treballadors que eleven així la plantilla de Telefónica Tech UK&I a prop de 1.000 treballadors. Així, la filial britànica aporta gairebé un 25% de la plantilla global de Telefónica Tech.

L'import de l'operació suposa valorar la companyia a 13,7 vegades el resultat brut d'explotació (EV/OIBDA) i a 14,2 vegades el flux de caixa operatiu (EV/OpCF), en base als resultats previstos per al proper exercici i excloent-ne potencials sinergies.

"Estem encantats que aquesta adquisició ens permeti reforçar la nostra posició com a líders al mercat britànic de serveis de IT. Ara podem oferir serveis integrals de Microsoft, incloent-hi la transformació digital, els serveis gestionats i l'anàlisi de dades, i aconseguir atractives sinèrgies de venda creuada amb Telefónica Tech UK&I, complementant-nos i posicionant-nos com una empresa líder al Regne Unit, centrats en Microsoft”, comenta José Cerdán, CEO de Telefónica Tech.

Per la seva banda, Neil Logan, actual CEO d'Incremental Group, diu estar "immensament orgullós del que Incremental ha aconseguit des de la seva creació fa poc més de cinc anys. En mirar cap a la següent etapa de la nostra evolució, era important comptar per Incremental amb el suport adequat a llarg termini. Formar part de Telefónica Tech ens impulsa a la següent fase del nostre viatge i ens permet escalar encara més el negoci, creant interessants oportunitats per a la nostra gent i els nostres clients”.

Noticias relacionadas

contador