jose maria alvarez pallete telefonica ceo
TELEFONICA

Telefónica (+3%) puja amb ganes aquest dimecres a l'IBEX 35. La 'teleco' espanyola sembla celebrar al mercat la posada de llarg d'Aura, el seu assistent digital basat en la intel·ligència artificial que aspira a canviar el paradigma de la relació entre la companyia i l'usuari.

  • 4,32€
  • -0,35%

Els de José María Álvarez-Pallete volen que Aura (una innovació molt similar a Alexa d'Amazon i altres assistents del mercat) passi a ser un més entre els espanyols, per la qual cosa ha llançat una campanya publicitària titulada 'Meet Movistar Home' i molt transversal: publicitat en mitjans de comunicació, publicació de vídeos... Tot de cara al debut del dispositiu que tindrà lloc el proper mes d'octubre.

La 'teleco' d'Álvarez-Pallete celebra al parquet la multitudinària campanya de promoció del seu ambiciós assistent digital

Abans d'arribar a les llars espanyoles, Aura serà present en sis botigues del grup: 3 situades a Madrid i tres més, a Barcelona.

La 'teleco' va anunciar aquest assistent digital, que aspira a ser una de les seves grans apostes tecnològiques dels últims anys, el passat 25 de febrer.

Aura arribarà a Alemanya, Argentina (Mi Movistar), el Brasil (Meu Vivo Mais), Xile i el Regne Unit (O2 Ask), a més d'Espanya (Movistar+ Parla), a través d'aplicacions pròpies de Telefónica que inclouen diferents casos d'ús.

Els clients podran comunicar-se amb la xarxa en temps real a través de múltiples canals i preguntar sobre la seva factura, els serveis contractats, l'ús de dades i altres continguts. Telefónica vol així oferir als seus clients una forma senzilla i natural de relacionar-se amb la companyia.

Per a aquest important projecte, la companyia de telecomunicacions ha rebut el suport de tres dels grans colossos tecnològics a escala mundial: Google, Microsoft i Facebook. Des de l'any 2012, Telefónica ha invertit aproximadament 56 mil milions d'euros en el desplegament d'una infraestructura d'última generació, la integració de tots els seus sistemes d'IT i el desenvolupament de nous productes i serveis digitals.

Noticias relacionadas

contador