• López Obrador ha guanyat les eleccions presidencials amb el 53% dels vots
jose maria alvarez pallete telefonica ceo
TELEFONICA

El president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha assenyalat que estan acostumats a processos electors de diferents signes, en referència a les eleccions que s'han celebrat a Mèxic. Així, ha assenyalat que explicarà al nou president del país, Andrés Manuel López Obrador, la importància del seu sector.

  • 4,27€
  • 0,90%

"Respectem els resultats i el que intentem és explicar la importància d'un sector com el nostre", ha apuntat Álvarez-Pallete en una entrevista a Onda Cero. Així, ha assegurat que vol explicar la transició digital que estan duent a terme i sobretot la importància del que estan fent.

Així mateix, el president de la companyia de telecomunicacions ha apuntat que quan els convoquin per a una reunió "estarem encantats d'anar-hi i explicar tot el que estem fent". Cal tenir en compte que el 4,6% dels ingressos de Telefónica provenen de Mèxic, xifra que es tradueix en 2.350 milions d'euros.

L'Institut Nacional Electoral (INE) de Mèxic va confirmar aquest diumenge a última hora la victòria del candidat esquerrà del Moviment Regeneració Nacional (Moreno), Andrés Manuel López Obrador, amb un 53% dels vots, segons les dades del recompte ràpid realitzat després les presidencials de l'1 de juliol.

No obstant això, els inversors sembla que no han rebut bé aquests resultats. Telefónica cotitza amb caigudes del 0,5%, però durant la sessió ha tocat mínims anuals als 7,16 euros.

Noticias relacionadas

contador