ep telefonica permitira comprar mas de 20000 productos de amazon con movistar plus
TELEFÓNICA

Telefónica ha anunciat aquest divendres que amplia el seu acord de col·laboració estratègica amb Amazon i que llançarà la Living App 'Selecció Llar de Movistar', que permetrà als usuaris de la plataforma de televisió Movistar Plus+ accedir de manera directa a més de 20.000 productes de la llar del gegant de comerç electrònic. Decoració, cuina, il·luminació, bricolatge, electrodomèstics i jardineria són algunes de les seccions els productes de les quals es podran adquirir amb opció de lliurament ràpid.

  • 184,38$
  • -0,86%
  • 4,13€
  • -0,63%

Aquesta nova TV-Commerce App reforça la relació estratègica que les dues companyies van iniciar el 2018 a l'àrea de consum, col·laboració que s'ha materialitzat, entre altres iniciatives, en la integració de Prime Video a les plataformes de televisió de Telefónica a diversos mercats i la implantació de la infraestructura Amazon Web Services (AWS) a diversos dels serveis digitals de Telefónica.

"Amazon és un soci estratègic per a Telefónica amb què seguirem col·laborant en noves iniciatives per oferir els millors serveis integrats als nostres clients com a part de la proposta de llar digital de Telefónica", ha dit Chema Alonso, director de l'àrea Digital de Telefónica.

Com explica l'operadora en un comunicat, els usuaris de Movistar Plus+ no necessiten descarregar ni instal·lar cap programari per gaudir d'aquest nou servei, ja que la Living App 'Selecció Llar de Movistar' està disponible a la secció 'Apps' de la pantalla de inici de Movistar Plus+. Així, poden anar de compres d'una forma còmoda i en pantalla gran i descobrir productes per renovar cada racó de la llar. La transacció de compra es completa a través de l'app mòbil o el lloc web d'Amazon.es.

Dins de cada categoria, els productes comptaran amb descripcions, valoració mitjana d'altres usuaris i fins i tot altres productes relacionats per fer més senzilla la decisió de compra.

Noticias relacionadas

contador