Telefonica movistar mexico

Telefónica s'aprofita de la seva unió amb CaixaBank i estrena a Espanya un servei de préstecs al consum, que estarà disponible per als seus clients des del pròxim 10 d'abril.

Sota el nom de 'Movistar Money', els clients de la companyia podran obtenir de forma senzilla i en menys de 48 hores un crèdit de fins a 3.000 euros, sense documentació ni comissions d'obertura o d'estudi, i sense la necessitat de canviar de banc, a través Telefónica Consumer Finance (la '*joint venture' de Telefónica i del Grup CaixaBank).

El servei, disponible per a tots aquells titulars d'un contracte de mòbil amb Movistar, es va llançar al juny de 2017, encara que estava dirigit únicament als clients que haguessin finançat alguna vegada un dispositiu mòbil. En aquest temps, Telefónica assegura que ha pogut comprovar que els clients, acostumats a finançar els seus mòbils a través de Telefónica Consumer Finance, han viscut amb naturalitat el fet que Movistar passi a oferir productes financers en un entorn competitiu.

Els clients de Movistar podran obtenir en menys de 48 hores un crèdit de fins a 3.000 euros, sense documentació ni comissions d'obertura o d'estudi

"La companyia ha aprofitat la seva capacitat comercial i l'experiència de CaixaBank per a oferir un procés online senzill i sense documentació, que satisfaci als clients i garanteixi el tractament de les seves dades", explica en un comunicat remès aquest dijous.

"El servei de 'Movistar Money' forma part de l'estratègia de la companyia de donar nous serveis digitals als clients que els aportin valor i els facilitin la vida i, al mateix temps, ens ajudi a avançar en la diversificació i creixement dels ingressos aprofitant la nostra àmplia base de clients", afirma el president de Telefónica España, Emilio Gayo.

El procés de sol·licitud d'un crèdit és "senzill, ràpid i no requereix l'enviament de documentació". El client pot fer-lo des de qualsevol dispositiu, amb els màxims nivells de seguretat i confidencialitat, en solo uns passos i sense canviar de banc ni domiciliar la nòmina. Per a això, cal accedir a la web (money.movistar.es), triar la quantitat a sol·licitar, entre 1.000 i 3.000 euros, i la quota que millor s'adapti a les necessitats de cadascun en funció del termini, 24, 36 o 42 mesos.

Després d'això, el client disposarà en menys de 48 hores de l'import del préstec en el seu compte, on també rebrà mensualment el càrrec de la quota seleccionada sota el concepte 'Movistar Money'.

La unió entre Telefónica i CaixaBank Consumer Finance es va fer efectiva en 2014, quan van constituir al 50% Telefónica Consumer Finance per al finançament de terminals als clients de Movistar.

Noticias relacionadas

contador