nueva pallete telefonica
Telefónica

Telefónica puja en borsa (+3%; 4,15 euros) i supera el seu anterior màxim anual (4,13 euros) mentre continua buscant alternatives per reduir el seu deute. L'operadora ha posat en venda Zeleris, la seva filial de logística i paqueteria, per 100 milions d'euros.

  • 4,15€
  • 0,12%

Fins al moment, ha rebut diverses ofertes de fons de capital risc interessats en aquest actiu, encara que la quantitat oferta no s'acosta als 100 milions d'euros pretesos, segons informa Cinco Días.

Zeleris és la filial que distribueix els mòbils, accessoris i targetes SIM de Telefónica, encara que també presta serveis a altres empreses com Privalia, Hawkers o K-Tuin. El 2019, va registrar uns ingressos de 424 milions d'euros i un benefici net de 10 milions.

"Valorem positivament la desinversió d'actius no estratègics per reduir deute, encara que l'operació tindria un impacte poc significatiu", asseguren els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 5,90 euros per acció.

Per anàlisi tècnica, l'acció "ofereix un bon aspecte després dels mínims creixents dibuixats durant les últimes setmanes. A curt termini, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 4,1380 euros, màxims anuals. si aconsegueix superar aquests preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 4,50 euros", afirma César Nuez, responsable de TraderWatch.

Noticias relacionadas

contador