ep archivo   tienda de movistar marca del grupo telefonica
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica ha presentat miMovistar, el seu nou portfolio global per al gran públic mitjançant el qual els clients podran triar aquells productes i serveis que necessitin, d'una manera senzilla, personalitzable i flexible. La proposta és l'evolució natural de Movistar Fusión, el producte de referència de Movistar durant els darrers deu anys.

  • 4,19€
  • 1,11%

miMovistar neix amb l'ambició de convertir-se en un ecosistema on els clients puguin construir i gestionar tot el que sigui necessari per a la seva vida, amb diferents territoris com: miConnectivitat, miEntreteniment, miFinances o miHogar, miBienestar.

El portfoli, sempre modulable, parteix de la connectivitat (internet, veu i dades) a la qual, si el client vol, se li poden anar sumant mòduls que incloguin una oferta de continguts de televisió i els serveis de valor afegit com, inicialment, salut, gaming i seguretat, per construir la fórmula més completa i adaptada que el client vulgui.

Amb aquest nou moviment, Movistar respon a les necessitats derivades de la transformació del mercat i d'un consumidor que demana flexibilitat i personalització, tant als serveis de connectivitat com als de continguts o en serveis rellevants per a la seva vida, podent controlar els costos.

"Fa 10 anys vam llançar una proposta integradora dels serveis de comunicació i continguts que demanava el mercat i que es va convertir en el format líder de l'oferta de comunicacions. I ho vam dissenyar després d'escoltar intensament els nostres clients. Des de llavors, el mercat s'ha transformat i nosaltres ens hi hem adaptat i avui seguim fent-ho", assenyala Emilio Gayo, president de Telefónica España.

Afegeix que "continuem endinsant-nos en la nostra estratègia de diversificació de l'oferta i en una estratègia comercial que respon a les demandes actuals dels clients, oferint-los una proposta de valor que li atorga el poder d'escollir per fer-los la vida més fàcil i millor".

El client comptarà amb un configurador web on podrà, en qualsevol moment, organitzar els seus productes i serveis, dissenyant l'oferta a la seva elecció i analitzant els costos de la factura. Per a la comoditat del client, li compararà i recomanarà paquets en funció del seu perfil, ús i requisits previs.

Qualsevol de les configuracions de miMovistar que selecciona el client, inclourà sense cost addicional, entre altres serveis, el nou router Smart Wifi, que crea automàticament dues xarxes, una amb la màxima velocitat i una altra amb la màxima cobertura; Conexión Segura, un antivirus que bloqueja amenaces de codi maliciós (malware), phishing i llocs webs fraudulents de forma automàtica i sense necessitat d'instal·lació; o emmagatzematge il·limitat a Movistar Cloud, que permet desar totes les fotos, documents i arxius.

A més, qualsevol de les opcions de connectivitat de miMovistar inclourà també un dispositiu sense cost per al client, el catàleg del qual anirà en funció de la seva elecció i que inclourà, a més de telèfons intel·ligents, televisions intel·ligents, tablets, ordinadors portàtils o rellotges intel·ligents.

La companyia integrarà en el futur més serveis dins de l'ecosistema miMovistar, com ara Movistar Car/Moto, Movistar Money, Assegurança de la Llar, Energia, a més d'opcions addicionals de connectivitat.

miMovistar està dirigit a tots els clients actuals i nous que vulguin construir una configuració adaptada a les seves necessitats. Els actuals clients de Fusió podran optar per seguir amb la seva tarifa actual o passar-se a miMovistar i adaptar-la al que ells triïn.

Noticias relacionadas

contador