ep instalaciones de tecnicas reunidas 20210901122403
TÉCNICAS REUNIDAS

No ha estat un bon dia per a Técnicas Reunidas en borsa. Ha estat el pitjor valor del Mercat Continu en perdre més d'un 8%. Tot això després que els analistes de Kepler Cheuvreux hagin rebaixat la recomanació de l'empresa d'enginyeria a reduir des de mantenir, després de la publicació dels resultats dels primers nou mesos de l'any.

  • 9,23€
  • 1,82%

"El comportament operatiu de la companyia continua sent molt pobre", diu Kepler, apuntant a un EBIT ajustat una vegada més negatiu al tercer trimestre i retallant encara més les previsions. Així mateix, posen de manifest que els costos extra derivats de la Covid, xifrats en 13 milions d'euros, no expliquen el feble comportament.

Els analistes redueixen el pronòstic de la companyia per al 2021 i EBIT 2022 en 20,5% i 49,6%, respectivament, i redueix les expectatives de vendes en 1,2% i 10,1% per als períodes corresponents. Pel que fa al seu comportament a la borsa, ha retallat el preu objectiu de 8 a 6 euros.

A més, el bròker veu que la companyia augmentarà el finançament del Govern en uns 50 milions d'euros com a prova de l'empitjorament de la situació. Técnicas Reunidas va dir a principis d'aquest mes que obtindran 340 milions d'euros dels fons de l'Executiu reservats per ajudar les empreses a superar la pandèmia.

La companyia va rendir comptes davant el mercat dilluns passat. Als primers nou mesos de l'any ha perdut 157 milions d'euros, amb una caiguda important en els ingressos del 25%.

"El meu missatge principal aquest trimestre és que, malgrat que seguim afrontant un present difícil, estem segurs d'haver assolit el punt d'inflexió cap a la plena normalització i el creixement", va declarar Juan Lladó, president de la companyia.

Noticias relacionadas

contador