ep instalaciones de tecnicas reunidas 20210901122403
TÉCNICAS REUNIDAS

Els analistes de JP Morgan han tret les tissores en Técnicas Reunidas, en retallar un 38% la valoració de les seves accions, fins als 9,50 euros per acció des dels anteriors 15,20 euros per títol.

  • 9,06€
  • -2,79%

A més, han rebaixat la seva recomanació sobre el constructor de plantes energètiques de sobreponderar a neutral, a causa que consideren "molt incerta" la recuperació dels marges de beneficis de la companyia.

En analitzar el mercat on opera Técnicas Reunidas, JP Morgan considera que, amb la previsió d'un petroli Brent a nivells de 80 dòlars per barril a mitjà termini, les petrolieres poden començar a dedicar "el seu excés de flux de caixa a augmentar les inversions".

No obstant això, consideren que "els senyals segueixen sent subtils i la inflexió no ha arribat amb força o prou aviat com per recolzar els guanys de l'any fiscal 22".

Així, consideren que "la història de recuperació del marge de beneficis segueix sent incerta", per la qual cosa han pres "una visió més cautelosa" sobre el valor.

En la seva opinió, Técnicas Reunidas és la companyia del sector "més afectada per la Covid-19, amb contínues incerteses sobre els seus lliuraments pendents". Per això, han reduït les seves múltiples de valoració i prefereixen altres companyies com Technip Energies, Subsea7 i Aker Solutions.

Noticias relacionadas

contador