tecnicas reunidas bolsa portada
9,06€
  • 0,12€
  • 1,29%

Técnicas Reunidas (-2,7%) és el pitjor valor de l'IBEX aquest divendres. La companyia es ressent al parquet després de la retallada de recomanació duta a terme per JP Morgan.

Concretament, el banc d'inversions nord-americà ha rebaixat el preu objectiu de Técnicas Reunidas des dels 25,4 euros fins als 24,8 euros per acció. A més, manté la seva recomanació d’'infraponderar'.

Amb tot, JP Morgan assevera que la "volatilitat" de les perspectives del petroli per 2019 crea "una oportunitat" per Técnicas Reunidas. Al cap i a la fi, l'empresa espanyola es dedica a la construcció d'infraestructures per al sector gasístic i petrolífer, per la qual cosa la seva activitat està íntimament lligada a la de l'anomenat or negre.

Precisament, els analistes s'han mostrat cauts, però positius pel que fa als preus d'aquesta matèria primera de cara al 2019 després del seu recent ral·li del 20%. Les alces en el cru van tenir lloc en paral·lel amb les pujades a les borses i els analistes consideren que, si el bon to es manté en la renda variable, també ho farà en el petroli.

D'altra banda, la companyia espanyola va celebrar amb pujades dimecres una sèrie de contractes tancats per un import total de 1.000 milions. Técnicas Reunidas va arribar a pujar més d'un 8% en el selectiu espanyol durant aquella sessió.

Noticias relacionadas

contador