• Gegants com Google, Facebook, Apple o Tesla ja han mostrat el seu rebuig a aquestes mesures
howard-schultz-starbucks

El CEO de la cadena de cafeteries nord-americana Starbucks, Howard Schulz ha respost a les noves mesures contra l'entrada de refugiats disposada per Trump. El nou president dels Estats Units va anunciar que prohibirà l'entrada als refugiats de set països de majoria musulmana, encara que ha destacat que el motiu no és religiós.

  • 87,84$
  • -1,03%

"No anem a aguantar ni a callar davant la creixent incertesa al voltant de les mesures de la nova administració", ha dit Schulz en un missatge als seus empleats publicat a la web de l'empresa el diumenge.

"Hi ha 65 milions de ciutadans del món reconeguts com a refugiats per les Nacions Unides, i estem desenvolupant plans per contractar a 10.000 d'ells en un termini de cinc anys en 75 països on Starbucks opera actualment".

Schulz ha dit que el seu esforç inicial se centrarà a Estats Units, on buscaran contractar a gent que va servir a les tropes nord-americanes com a intèrprets i com a personal de suport.

Aquesta mesura anti-refugiats va ser signada per Donald Trump divendres passat i prohibeix l'entrada a persones procedents de Síria, Iran, l'Iraq, Líbia, Somàlia, Sudan i Iemen.

Starbucks no és l'única empresa que s'ha mostrat contrària a les mesures de Trump. Gegants com Google, Facebook, Apple o Tesla ja han mostrat el seu rebuig a aquestes mesures, i es troben elaborant plans alternatius per contrarestar l'efecte d'aquestes polítiques.

Noticias relacionadas

contador