solteccbgrandecomp

Soltec, companyia especialitzada en solucions integrades d'energia fotovoltaica, ha signat dos contractes de subministrament de seguidors solars per a dos projectes al Perú i Colòmbia amb un total de 610 MW de potència. S'estima que el subministrament d'aquests projectes, que comptaran amb el seguidor SF7 Bifacial de Soltec, comenci a principis del 2022, segons ha confirmat la companyia en nota de premsa.

  • 2,24€
  • 3,46%

A més del contracte de subministrament, Soltec realitzarà altres serveis per a la construcció de les plantes. Soltec compta amb una àmplia experiència en serveis de construcció de plantes, manteniment i O&M.

El CEO de Soltec, Raúl Morales, ha declarat que “és molt important per a nosaltres continuar consolidant-nos al mercat llatinoamericà i que els nostres seguidors solars continuïn sent instal·lats i ajudant a obtenir el màxim rendiment de les plantes en què subministrem els nostres productes”.

Aquests projectes comptaran amb la tecnologia punta de l'empresa espanyola gràcies al seguidor SF7 Bifacial. Aquest seguidor està dissenyat per maximitzar la producció dels mòduls bifacials, ja que permet obtenir fins a un 2,1% més denergia que altres seguidors en configuració 1-en-vertical. L'SF7 Bifacial, a més, és el seguidor que s'adapta millor a terrenys complicats.

Al passat mes d'octubre, Powertis, empresa dedicada al desenvolupament de projectes solars fotovoltaics pertanyent a Soltec Power Holdings, va ser adjudicatària de 100 MW a Colòmbia a la subhasta d'energies renovables organitzada pel Ministeri de Mines i Energies de Colòmbia, tal com informa el comunicat.

Noticias relacionadas

contador