ep archivo   seguidores solares de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec, empresa de solucions per a plantes fotovoltaiques amb seguiment solar, subministrarà 83 MW per a una nova planta solar a la regió de Minas Gerais, al Brasil. La planta solar, propietat de les empreses Mercury Renew, Solatio i Sunrise comptarà amb el seguidor a un eix SFOne de Soltec.

  • 2,68€
  • -0,37%

El projecte tindrà més de 154.000 mòduls i 1.366 seguidors solars SFOne a 1 en vertical (1P). Amb el subministrament d'aquesta planta fotovoltaica, Soltec acumula més de 4 GW de track record al Brasil, on és líder en subministrament de plantes solars. Soltec compta amb un llarg recorregut al país, on té oficina i fàbrica des del 2015.

Aquesta nova planta solar tindrà una extensió d'uns 150 hectàrees i permetrà evitar l'emissió de 156.206 tones de CO2 a l'atmosfera. A més, l'energia generada en aquesta planta solar serà suficient per alimentar més de 40.000 llars.

Raúl Morales, CEO de Soltec, ha assegurat que “aquest projecte continua consolidant la nostra posició de líders al mercat brasiler, on Soltec compta ja amb un llarg recorregut. Estem convençuts que el Brasil continua sent un dels mercats clau per a la transició energètica i que hi seguirem sent present en el subministrament de nous projectes al país. L'aliança amb Mercury Renew, Solatio i Sunrise per a aquest projecte suposa per a nosaltres un gran honor i ens dona suport per continuar consolidant la nostra posició al sector”.

Soltec compta amb una important presència a tot el continent llatinoamericà i és líder en el subministrament acumulat a països com Brasil. La seva primerenca introducció al mercat llatinoamericà li ha permès ocupar aquesta posició de lideratge en seguiment solar.

Noticias relacionadas

contador