ep seguidores solares bifaciales de soltec
SOLTEC

Soltec subministrarà i instal·larà el seu seguidor SFOne a un eix en un projecte de 63,5 MW al districte de Setúbal, a Portugal. La planta solar tindrà una extensió de 95 hectàrees aproximadament.

  • 2,58€
  • 2,79%

Es tracta del primer projecte que la companyia espanyola realitza a Portugal i la primera planta a Europa que comptarà amb el seu seguidor 1-en-vertical SFOne que, en reduir la seva altura, també redueix l'impacte visual de la planta i s'integra millor al entorn. Aquest projecte comptarà amb 1.083 seguidors solars i més d'11.000 mòduls fotovoltaics.

El seguidor SFOne és el darrer llançament de Soltec. Aquest model neix de l'actualització i adaptació del seu primer seguidor a 1P, que l'empresa va llançar el 2009. L'SFOne és un seguidor especialment dissenyat per a mòduls més llargs de 72 i 78 cèl·lules i està autoalimentat gràcies al seu panell dedicat, cosa que es tradueix en un cost operacional menor.

“Per nosaltres és una molt bona notícia aquesta nova planta solar a Portugal, que serà el nostre primer projecte al país i el primer on instal·larem el nostre SFOne a Europa. Sabem que Portugal és un dels països europeus que més compromís ha declarat per la consecució d'una transformació energètica cap a les energies netes, per la qual cosa estem segurs que aquest serà el primer de molts més projectes per a Soltec al país lusità”, ha assegurat Raúl Morales, CEO de Soltec.

La construcció d'aquesta planta solar amb el seguidor SFOne de Soltec evitarà l'emissió de 120.904 tones de CO2 a l'atmosfera equiparada amb les emissions derivades del carbó. A més, aquest projecte serà capaç de generar l'electricitat necessària per a més de 17.000 llars.

Noticias relacionadas

contador