ep archivo   seguidores solares de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec, a través de la seva divisió de negoci de desenvolupament de projectes fotovoltaics Powertis, ha connectat la seva primera planta fotovoltaica al Brasil, a la localitat de Pedranópolis (São Paulo), amb una potència de 112,5 MW. El projecte permetrà l'abastament elèctric anual de 115.000 llars i evitarà l'emissió a l'atmosfera de 175.000 tones de CO2 aproximadament a l'any.

  • 2,24€
  • 3,46%

La planta, que rep el nom de Pedranòpolis, ha estat construïda per Soltec Brasil i compta amb 210.000 panells solars i 3.750 seguidors SFOne de Soltec. La inversió realitzada en el desenvolupament ha assolit els 80 milions d'euros aproximadament i ha impulsat la creació de més de 550 llocs de treball (entre directes i indirectes), fomentant l'ocupació a les comunitats locals i la inclusió de les energies renovables, ha indicat la companyia en un comunicat.

“Per nosaltres el mercat brasiler és estratègic, tant des del desenvolupament de projectes fotovoltaics com des de la nostra divisió industrial. Comptem amb una posició de lideratge i una visió llarga placista clara. Actualment, Powertis compta amb una cartera de 4,5 GW en diferents fases de desenvolupament al Brasil”, ha assenyalat Segons Raúl Morales, CEO de Soltec.

"És un orgull poder anunciar aquesta fita, que suposa el primer projecte connectat de la companyia al país. La nostra missió és contribuir a un futur sostenible i, gràcies al gran esforç i coordinació de tots els membres de l'equip, a més de la cooperació amb les comunitats locals, estem un pas més a prop”, ha afegit Pablo Otín, CEO de Powertis.

Noticias relacionadas

contador