ep archivo   seguidores solares bifaciales de soltec
SOLTEC - Archivo

Soltec, a través de la filial Powertis, ha completat un acord a Itàlia amb ACEA per al desenvolupament conjunt de 340 MW en projectes d'energia solar fotovoltaica.

  • 2,24€
  • 3,46%

El pipeline a Itàlia de Soltec, al tancament del primer semestre del 2022, puja a 3,1 GW. "Aquesta operació confirma l'excel·lent grau de salut del pipeline de la companyia a nivell global i la qualitat dels actius disponibles a Itàlia", ha dit l'empresa en un comunicat.

Segons Pablo Otín, CEO de Powertis, “ACEA és un soci de primer nivell en un país estratègic per al desenvolupament de la nostra companyia a Europa. El nostre posicionament, la qualitat dels nostres actius, l'equip de desenvolupament que tenim a nivell local, així com les sinergies que ens proporciona estar integrats a Soltec Power Holdings, ens permet tancar acords de qualitat amb socis estratègics per a nosaltres, que ens permetrà mantenir i millorar el nostre posicionament competitiu al país”.

Per a Raúl Morales, CEO de Soltec, “la nostra estratègia d'integració vertical és clau en el tancament d'operacions com la que acabem de signar a Itàlia. Estem fermament compromesos amb la cerca de socis que aportin valor als nostres actius. La diversificació geogràfica del nostre pipeline és un valor fonamental que ens permet garantir creixement, aprofitar les oportunitats que sorgeixen a nivell global als diferents mercats, i, per altra banda, minimitzar riscos, mantenint una presència rellevant a Europa”.

Noticias relacionadas

contador