ep junta general de accionistas de soltec 20220623163604
SOLTEC

Els experts de Berenberg insisteixen aquest divendres a la seva aposta per Soltec. Reiteren el consell de comprar i el preu objectiu de 8 euros, que implica atorgar-li un potencial superior al 50% (54%) des dels nivells actuals de cotització (5,19 euros).

  • 2,13€
  • -2,07%

Aquests analistes expliquen que, des que van adoptar una postura més alcista sobre la companyia, el mes de maig passat, les seves accions han pujat un 46%. Tot i això, encara continuen acumulant caigudes anuals del 16% en comparació amb el seu homòleg més proper, Array Technologies (Array), que puja un 40% l'any, i amb el seu homòleg més proper, Solaria, que es revalora un 30% anual.

Aquestes empreses, explica Berenberg, s'han beneficiat de la millora de les perspectives del mercat solar tant als Estats Units (gràcies a la Llei de Reducció de la Inflació ia la moratòria dels aranzels sobre els panells solars), com a Europa (gràcies a REPowerEU i a la cerca de l'autosuficiència energètica).

"Si Soltec aconseguís el nostre objectiu de preu, les accions només pujarien un 29% al llarg de l'any, cosa que no sembla desgavellat tenint en compte l'evolució de les seves homòlogues", comenten des de Berenberg.

L'empresa presentarà els resultats del segon trimestre el 15 de setembre. "Esperem uns ingressos de 105 milions d'euros, xifra que suposa un augment del 79% interanual", afegeixen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador