cbsolarpack short1

Solarpack ha debutat aquest dimecres al Mercat Continu amb una pujada de 10% i a 8,3 euros per acció, xifra que llança una capitalització de 266 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) després de finalitzar el procés de "book-building" de l'oferta inicial.

El conseller delegat de la companyia, Pablo Burgos, ha donat el simbòlic 'toc de campana' a les 12.00 hores a la Borsa de Bilbao, tot i que també cotitzarà a la de Madrid, Barcelona i València.

"Creiem que el preu és molt atractiu per a tots els accionistes. Solarpack és un valor que ofereix als inversors la possibilitat de formar part d'una història de creixement molt singular recolzada per un sòlid historial en una indústria que és cada vegada més rellevant dins el sector energètic", ha indicat Burgos.

La transacció consisteix en l'oferta inicial d'accions que representen el 37,6% del capital social de Solarpack, que es pot augmentar a un màxim de 39,9% si s'exerceix l'opció de sobreadjudicació de fins al 10% de l'oferta inicial.

Després de la liquidació de l'oferta, els principals accionistes de la companyia mantindran el 64,3% del capital social emès de la companyia (o el 62,0% si l'opció de sobreadjudicació és exercida completament).

Solarpack és un productor independent d'energia solar fotovoltaica verticalment integrat present en mercats de ràpid creixement i amb capacitats de desenvolupament de projectes a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica. La seva cartera de projectes ronda als 510 megawatts (MW).

Compta amb una trajectòria global en 10 països i genera energia a través d’11 plantes solars fotovoltaiques d'última generació. Amb seu central a Getxo (Biscaia) Solarpack dona feina a un total de 127 persones.

La companyia opera a través de tres divisions globals (Desenvolupament i Construcció, Generació d'Energia i Serveis), que representen una combinació equilibrada d'ingressos recurrents a llarg termini amb activitats menys regulars, però altament rendibles.

Noticias relacionadas

contador