ep paneles solares 20210304082209
DIPUTACIÓN DE CÁDIZ

Els experts de Bankinter aconsellen acceptar l'oferta, a un preu de 26,50 euros per acció i amb una prima d'aproximadament el 45% enfront del preu de tancament d'ahir, del fons suec EQT sobre Solarpack. Aquest fons gestiona més de 67.000 milions d'euros, i Parques Reunidos i Idealista es troben entre les seves participades a Espanya.

  • 26,45€
  • 0,00%

El fons s'ha ofert a pagar en efectiu i l'oferta està condicionada a aconseguir una acceptació del 75%. Els tres principals accionistes de Solarpack, que controlen al voltant del 51%, s'han compromès a acceptar-la, cosa que porta que no sigui previsible que aparegui una altra oferta que faci la competència a aquesta.

Bankinter recorda que fa mesos es coneixia el fracàs de les negociacions amb Iberdrola perquè l'elèctrica dirigida per Ignacio Galán llancés una OPA sobre Solarpack, que en aquell moment cotitzava al seu màxim històric de 35 euros.

"En la nostra opinió, l'oferta d'EQT és atractiva tot i que està un 13% per sota del preu objectiu de consens de 30 euros. Nosaltres recomanem acceptar-la", conclouen.

Noticias relacionadas

contador