ep archivo   imagen de la planta solar granja puesta en marcha por solarpack en chile
SOLARPACK - Archivo

La companyia d'inversions sueca EQT, propietària d'Idealista, ha llançat una OPA voluntària sobre la totalitat del capital d'Solarpack per un import total màxim de 881.200.000 d'euros, a raó de 26,5 euros per acció.

  • 26,45€
  • 0,00%

La societat oferent ha assegurat disposar dels recursos propis necessaris per afrontar el total de la contraprestació de l'oferta totalment en efectiu.

El preu de l'oferta representa una prima d'aproximadament un 45% sobre el preu de cotització de les accions de Solarpack al tancament de mercat durant la sessió borsària d'ahir (18,28 euros). Solarpack es dispara ara prop d'un 44%.

La societat oferent considera que el preu de l'oferta compleix amb els requisits per ser considerat "preu equitatiu", cosa que es justificarà mitjançant un informe de valoració elaborat per un expert independent.

Beraunberri, Burgest 2007 i Landa LLC, els accionistes venedors, s'han compromès irrevocablement amb la societat oferent a acceptar l'oferta en relació amb un total de 16.944.855 accions, representatives en conjunt del 50,957% del capital de Solarpack.

L'efectivitat de l'oferta està subjecta a l'acceptació per titulars de valors que representin almenys el 75% més una acció del capital social de Solarpack amb dret a vot, és a dir, almenys 24.939.760 accions.

Així mateix, la societat oferent ha decidit condicionar l'efectivitat de l'oferta a l'obtenció de l'autorització de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), i iniciarà el procediment per a la sol·licitud d'autorització davant la Direcció General de Comerç Internacional i inversions del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme tan aviat com sigui possible després de l'anunci de l'OPA i en col·laboració amb aquesta autoritat.

La CNMV no donarà el vistiplau a l'oferta fins que se li acrediti l'obtenció d'aquesta autorització. No obstant això, la societat oferent considera que l'exigència d'aquesta autorització prèvia pel Consell de Ministres deixarà d'estar en vigor el proper 1 de juliol, llevat que la vigència de la normativa es prorrogui legalment amb anterioritat a aquesta data.

Noticias relacionadas

contador