ep plantas de solaria
Europa Press - Archivo

No hi ha sorpreses. Solaria substituirà MásMóvil com a membre de l'Ibex 35 a partir del 19 d'octubre, segons ha anunciat el Comitè Assessor Tècnic del selectiu espanyol.

  • 9,85€
  • 1,60%

"Amb motiu de l'exclusió temporal del valor MásMóvil de l'índex Ibex 35, amb efectes a dia 14 de setembre, i una vegada publicat el resultat de l'oferta pública voluntària d'adquisició de les seves accions formulada per Lorca Telecom BidCo, el Comitè Assessor Tècnic reunit amb caràcter extraordinari el dia 7 d'octubre" ho ha decidit així, explica el Comitè en el seu comunicat.

La sortida de Solaria deixa via lliure al Comitè per a ascendir Neinor Homes a l'Ibex Medium Caps i a Berkeley Energia a l'Ibex Small Caps, en substitució de Neinor.

"Aquesta relació té el caràcter de composició definitiva, tret que el Gestor hagi de realitzar algun ajust a conseqüència d'operacions financeres comunicades amb posterioritat a aquest anunci", afegeix el comunicat.

Si bé l'entrada a l'Ibex de Solaria, amb la corresponent sortida de MásMóvil, es farà efectiva el 19 d'octubre, els canvis anunciats a l'Ibex Medium i Small Caps entraran en vigor el 16 d'octubre.

Noticias relacionadas

contador