ep proyecto de renovables de solaria
SOLARIA

Solaria pateix a la borsa després que els analistes de Barclays hagin elevat la seva valoració fins als 17,70 euros per acció des dels 16,90 euros anteriors, al mateix temps que han retallat el seu consell fins a infraponderar des de neutral.

  • 9,59€
  • 0,21%

Aquest preu se situa encara molt per sota dels 21 euros en què cotitza Solaria actualment. Fa unes setmanes, els experts de Berenberg es van mostrar més positius amb el valor, ja que van augmentar el preu objectiu fins a 24 euros des de 21 euros i van reiterar el consell de comprar.

"El lliurament de la capacitat del 2022 continua sent fonamental per a les accions, ja que impulsaria l'augment dels beneficis i el flux de caixa, especialment amb els alts preus actuals de l'energia, i augmentaria la confiança en els objectius de creixement a mitjà termini de l'empresa", van assenyalar des de Berenberg.

Per anàlisi tècnica, "aquestes fortes retallades no fan malbé el seu bon aspecte tècnic, sinó més aviat ens poden estar donant un nou punt d'entrada amb menys riscos. Cal tenir present que la companyia es va revalorar un 25% des del 30 de març al 7 d'abril, per això entra dins de la normalitat que es prengui un respir com l'actual", explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Per l'entorn dels 20-21 euros podríem tornar a veure la tornada de les compres, ja que la companyia ofereix un molt bon aspecte tècnic a mitjà termini després de polvoritzar la resistència clau dels 18 euros. No descartem veure els 26 euros abans dels mesos estivals”, afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador