societe generale, socgen
23,71€
  • -0,02€
  • -0,08%

Société Générale està elaborant un pla per retallar llocs de treball al seu banc d'inversió i trobar un soci per al seu negoci d'efectiu i capital en un intent per compensar la creixent pressió de costos per la regulació. El banc podria retallar centenars o fins i tot milers de llocs de treball.

El banc encara està avaluant quines parts del negoci suportarien les reduccions, en què s'inclourien funcions de suport com finances i recursos humans, segons una informació publicada per Bloomberg citant fonts coneixedores, que asseguren que l'assumpte és confidencial.

La unitat d'inversions de Société Générale té 20.000 empleats. A principis de febrer, un dels principals sindicats del banc francès va dir que s'estaven preparant importants retallades en les ocupacions comercials.

Encara que Société Générale no ha volgut manifestar-se al respecte, el director executiu, Frederic Oudea, ha dit que és massa aviat per fer comentaris sobre qualsevol decisió de personal.

El grup amb seu a París busca retallar 500 milions d'euros en costos i revisar les activitats de banca d'inversió menys rendibles després d'un "esgotador" quart trimestre. L'entitat va dir a principis d'aquest mes que les reduccions se centrarien en algunes activitats de renda fixa i divises, explica Bloomberg.

Noticias relacionadas

contador