• L'entitat financera assegura que té previst augmentar la seva quota de mercat a Europa
societe generale, socgen

Société Générale es desploma un 5% al parquet aquest divendres tot i guanyar 850 milions d'euros durant els tres primers mesos de l'any, un 14% més que durant el mateix període de l'any anterior, segons ha anunciat la pròpia companyia aquest divendres.

  • 25,34€
  • 0,96%

Els ingressos bancaris de l'entitat van caure als 6.290 milions d'euros, respecte als 6.470 milions del trimestre de l'any anterior.

L'entitat financera assegura que té previst augmentar la seva quota de mercat a Europa

D'aquesta manera, Société Générale compleix a mitges les expectatives dels analistes, que esperaven un benefici net de 811.500.000 d'euros (davant els 850 milions registrats) i 6.470 milions d'euros d'ingressos bancaris (respecte als 6.290 milions assolits).

Société Générale ha assegurat, a més, que es troba en "converses actives" amb les autoritats pertinents per arribar a un acord " durant les pròximes setmanes" per les seves dues disputes legals pendents als Estats Units.

El banc francès va assegurar a la 'CNBC' que té previst augmentar la seva quota de mercat a Europa, davant el major protagonisme de rivals en les operacions de banca d'inversió com l'alemany Deutsche Bank. "A Europa tenim una oportunitat a llarg termini. Podríem veure una evolució a 10 anys, no durant el proper trimestre. Però som un dels pocs bancs europeus amb credibilitat", va assegurar davant del mitjà Frederic Oudea, conseller delegat de Société Générale.

Noticias relacionadas

contador