ep sniace
EUROPA PRESS

Sniace es dispara un 6% aquest divendres en una jornada durant la qual la plantilla està votant, des de les cinc del matí, els 13 delegats del nou comitè de l'empresa, el primer que es forma després de la seva reobertura.

  • 0,05€
  • 0,00%

El període de votació s'estendrà fins a les quatre de la tarda i els treballadors hauran d'elegir 5 delegats de la candidatura de tècnics i administratius i vuit de la candidatura d'especialistes, han informat fonts sindicals a Efe.

Tres sindicats (UGT, CCOO i SUC) opten a cobrir els 13 delegats del nou comitè, ja que la quarta formació tradicional a Sniace, USO, no concorre a les eleccions perquè tots els seus afilats amb experiència sindical han abandonat Sniace i treballen en altres empreses.

La candidatura del SUC manté al capdavant Mario Villar al col·legi candidatura de tècnics, mentre que la d'especialistes la lidera José Luis Cacharro.

La d'UGT està encapçalada pel veterà Antonio Pérez Portilla, president de l'anterior comitè i portaveu dels treballadors durant els tres anys de lluita de la plantilla per reobrir Sniace.

Tot i estar a prop de la seva prejubilació, es presenta al col·legi de tècnics, mentre que el d'especialistes l'encapçala Francisco José Plaça García.

Al seu torn, la de CCOO estarà lidera per Agustín Diego Cayón a la nòmina de tècnics i per Borja Peláez a la especialistes.

El veterà sindicalista José Luis Corrales, que va acompanyar Portilla i Villar al capdavant de la plantilla durant la crisi laboral, formarà part de la candidatura de CCOO però a la segona plaça a la nòmina de tècnics.

L'anterior comitè de Sniace, sortit de les eleccions sindicals de 2011, estava format per vuit representant d'UGT, quatre d'USO, quatre del SUC i un de CCOO.

Noticias relacionadas

contador