snap-s-envole-de-pres-de-50-pour-ses-debuts-boursiers
14,55$
  • 3,15$
  • 27,63%

A la vista del gràfic diari de la xarxa social podem veure com aquesta no pot ser més baixista. Així, des dels màxims que va marcar poc després de començar a cotitzar el títol acumula una caiguda del 80%.

Tècnicament, el que tenim és un canal baixista que s'ha perforat a la baixa i on la seva base ha demostrat actuar com a resistència. De fet, el rebot de finals d'octubre no és més que un simple retrocés temporal a la qual era zona de suport i ara passa a ser resistència. Obrir-hi llargs no té sentit, ja que és un títol en caiguda lliure i, a més, no presenta cap suport en aquest moment. Si de cas, i extremant al màxim la cautela, només té sentit intentar-ho pel costat curt o baixista, si assistíssim a un rebot cap a la zona de resistència dels 6,80-6,90 dòlars, que és per on passaria en aquest moment la base de l'antic canal baixista. Però no hi ha dubte que el moment actual no és fàcil per adoptar posicions de cap tipus, ja que tot i que la tendència no pot ser més baixista no podem descartar violents rebots contra tendència (o fases de reacció).

A finals d'octubre vam conèixer que la matriu de la xarxa social snapchat, va registrar entre juliol i setembre de 2018 unes pèrdues netes de 325 milions de dòlars, suma que equival a una reducció del 26% respecte als números vermells comptabilitzats durant el mateix període de l'any anterior. La facturació total de la tecnològica va ascendir fins als 297 milions de dòlars, xifra que equival a un increment del 43,1% respecte al tercer trimestre del 2017. A més, la companyia va retallar les seves despeses un 7,2%, fins als 621 milions de dòlars. "Estem invertint en oportunitats de creixement a llarg termini i aconseguint una millora en l'eficiència operacional", va destacar el director financer de Snap, Tim Stone. "Hem aconseguit uns ingressos rècord i una millora en els resultats, al mateix temps que esperem seguir invertint en innovació durant el quart trimestre", afegia.

Snap

Noticias relacionadas

contador