ep proyecto de siemens gamesa en suecia
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha estat nominat com a subministrador preferent per Vattenfall per al projecte Norfolk, de 3,6 GW. Ubicat al Regne Unit, es tracta d'un projecte de "dimensions colossals" i que, una vegada en marxa, generarà prou energia neta per abastir 4 milions de llars britànics.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons l'acord preliminar aconseguit amb Vattenfall, Siemens Gamesa instal·laria el seu nou aerogenerador offshore SG 14-236 DD, més potent, i s'encarregaria, a més, del manteniment del projecte. Ubicat a una distància d'entre 47 i 72 quilòmetres de la costa est d'Anglaterra, el projecte Norfolk es compon de dos parcs, cadascun d'1,8 GW: Norfolk Vanguard i Norfolk Boreas.

Aquest acord de subministrador preferent nominat entre Siemens Gamesa i Vattenfall està subjecte al resultat de l'adjudicació de la subhasta per part del govern britànic, prevista per al 2022, i de la decisió consegüent d'inversió final per part de Vattenfall.

"Siemens Gamesa i Vattenfall mantenen una relació molt fructífera que s'ha prolongat durant molts anys i en nombrosos mercats. Amb aquest acord de proveïdor preferent nominat per a Norfolk, volem afegir 3,6 GW més a la nostra cartera conjunta", ha subratllat Marc Becker, CEO de la Unitat de Negoci Offshore de Siemens Gamesa. "El llançament d'un aerogenerador amb un rotor encara més gran és un exemple més de com Siemens Gamesa persegueix de manera constant la innovació i la millora dels seus productes. Estem compromesos a liderar la revolució offshore, aportant valor als projectes dels nostres clients i desplegant tot el potencial de l'energia eòlica”.

"Els projectes de Vattenfall a Norfolk conformaran una de les zones eòliques marines més grans del món quan estiguin acabats, generant suficient electricitat renovable per alimentar l'equivalent a 4 milions de llars. Estem molt contents de poder anunciar Siemens Gamesa com a proveïdor preferent nominat per a Norfolk Vanguard i Norfolk Boreas. El nostre objectiu és fer realitat una vida sense combustibles fòssils de forma assequible per als nostres clients, i sempre busquem els socis adequats per acompanyar-nos en aquest camí”, ha afirmat Catrin Jung, Directora de la Unitat de Negoci Offshore de Vattenfall.

Noticias relacionadas

contador