• Les turbines són per als projectes Dieppe-Li Tréport i Yeu-Noirmoutier
ep siemens gamesa turbina
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa s'ha proposat acabar amb les seves incessants caigudes i, si ahir comunicava una important demanda de 150 aerogeneradors abans de l'obertura del mercat, aquest dimarts ha anunciat que subministrarà la seva turbina eòlica marina model D8 de 8 MW a dos projectes offshore a la costa francesa, denominats Dieppe-Li Tréport i Yeu-Noirmoutier.

Siemens Gamesa ha explicat que aquests dos projectes van ser adjudicats a AREVA abans que fos efectiva l'aliança d'empreses ADWEN amb Siemens Gamesa. La turbina D8 de transmissió directa (direct drive) reemplaçarà el model Adwen AD-8 després de la decisió de Siemens Gamesa de focalitzar els seus esforços de venda en una única plataforma de 8MW, ha explicat la companyia. En conseqüència, es discontinua la producció de la turbina AD-8.

D'acord amb la confirmació rebuda d’Eoliennes a Mer Dieppe Li Tréport i Eoliennes en Mer Iles d'Yeu et de Noirmoutier, propietaris d'aquests projectes, el canvi a la plataforma D8 com a solució tècnica ha estat aprovat pel Ministeri de Transició Ecològica francès (Ministre de la Transition Écologique et Solidaire) després de la seva revisió per la Comissió de Regulació de l'Energia francesa (Commission de regulation de l'énergie).

Noticias relacionadas

contador