• Nordlicht és el major projecte 'onshore' que s'ha promogut aquest any a Europa
ep siemens gamesa turbina
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha informat que subministrarà 281 megawatts (MW) al parc eòlic terrestre Nordlicht i s'encarregarà del seu manteniment a llarg termini. Aquest projecte serà el més gran 'onshore' promogut a Europa, i quan estigui funcionant a l'estiu de 2019, subministrarà energia a 50.000 llars a Noruega.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons ha informat Siemens Gamesa, el grup instal·larà 67 unitats del seu aerogenerador 'OptimaFlex SWT-DD-130' en aquest projecte, situat a l'oest de la ciutat de Tromso, al nord de Noruega. S'entregaran 47 unitats en Kvitfjell i altres 20 en Raudfjell. Cada turbina té una potència nominal de 4,2 MW, de manera que la capacitat total del projecte serà de 281,4 MW. A més, el contracte inclou les tasques d'operació i manteniment a llarg termini.

Nordlicht serà capaç de subministrar energia a 50.000 llars a Noruega

Nordlicht és el major projecte 'onshore' que s'ha promogut aquest any a Europa. Una vegada que es posi en marxa a l'estiu de 2019, aquest parc serà capaç de subministrar energia a 50.000 llars a Noruega.

El programa d'operació i manteniment a llarg termini inclou una completa monitorització 24/7, que permet l'extensió de vida útil dels generadors i garanteix el funcionament del parc per sobre dels 20 anys.

INVERSORS DEL PROJECTE

El principal inversor del projecte és el fons de pensions alemany Ärzteversorgung Westfalen-Lippe (ÄVWL), mentre que l'operació l'ha gestionat Prime Capital. ÄVWL forma part de la Medical Association of Westphalia-Lippe i és un dels fons de pensions més importants del país germànic. Per la seva banda, Prime Capital AG és una empresa independent de serveis financers i gestió d'actius, especialitzada en inversions alternatives, principalment en retorn absolut, inversió en infraestructures i inversió en deute privat.

La divisió de Serveis Financers de Siemens se situa també com a soci inversor, donant suport al projecte. Així mateix, l'àrea de Gestió d'Energia de Siemens s'encarregarà de la connexió de xarxa i la tecnologia de transmissió d'energia.

Noticias relacionadas

contador