gamesa

Els títols de Siemens Gamesa s'enfronten a la primera de les resistències de veritat, els 13-13,05 euros que arribava a principis de setembre.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 185,60 DKK
  • 1,59%

Tot i les fortes pujades dels últims dies de moment el títol no presenta figura de volta de cap tipus. Tot seguiria formant part d'un simple rebot fruit de la 'sobrevenda' setmanal acumulada i poc més. Encara que com ens agrada recordar "sempre sabem com comencen les coses però no com acaben". I sí, a dia d'avui és un simple rebot per més que molts inversors vulguin veure, atès que probablement estan posicionats en el títol amb anterioritat, el final de les caigudes. És lògic, quan un està invertit en un valor que acumula una caiguda del 40% des dels màxims anuals perd tota objectivitat i tot rebot li sembla un canvi de tendència. Ara bé, en algun moment serà la bona, d'això no en tinc cap mena de dubte.

Però des d'aquí, des de Bolsamanía, hem estat recomanant quedar-se fora de Siemens Gamesa des que perforés la base del canal alcista, és a dir des de la zona dels 18 euros. I de 18 euros el títol ha caigut fins als 10,65 euros. A més, no es tracta de voler ser més llest que els altres, es tracta d'analitzar el títol (com a analista tècnic que sóc) en base el que ens diuen els preus, l'oferta i la demanda. I no en base si bona o dolenta que em pugui semblar la companyia. Un analista tècnic no es fixa en les notícies, només li importa la reacció del preu a les notícies. I quan aquests confirmin figura de volta arribat el moment, començarem a mirar la cotitzada amb uns altres ulls. Tècnicament, tot segueix formant part d'un rebot. Ara bé, per sobre de la resistència dels 13-13,05 euros en espelmes setmanals podrem dir que alguna cosa estaria començant a canviar en el títol per bé. Però mentrestant, res. Estem davant d'un rebot des de la important zona de suport dels 11 euros.

Gràfic setmanal - Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador