gamesa

Les fortes caigudes de la sessió d'aquest divendres, amb alt volum de negociació, acosten els títols de Siemens Gamesa al suport clau dels 10,65 euros.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 177,60 DKK
  • -1,93%

No ens enganyem, tot i el rebot del 20% des dels mínims de setembre seguim sense tenir cap figura de volta ni res que des del punt de vista dels gràfics ens digui que el pitjor s'ha vist ja. D'antuvi només hem assistit a fortes rebots contra tendència, fruit de les extremes lectures de sobrevenda acumulades. De fet i des que marqués màxims anuals als 20,9 euros el preu continua construint màxims i mínims decreixents i així no es puja. Cosa que vol dir que per poder pensar que alguna cosa pot estar començant a canviar (per bé) en els títols de Gamesa necessitarem que el preu, almenys, marqui un primer màxim creixent. I això passa per col·locar-se en preus de tancament per sobre dels 12,85 euros.

Molt de compte amb perforar el suport que presenta als 10,65 euros, en ser perforat no descartem un ràpid moviment cap al suport dels 9 euros que restarà així tota la pujada des de principis de 2016.

Gràfic setmanal - Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador