ep turbinasiemens gamesa 20190722111404
SIEMENS GAMESA - Archivo
18,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Siemens Gamesa ha signat les seves dos primeres comandes a l'Índia amb la companyia Alfanar per subministrar 206 turbines per a dos parcs eòlics, amb una potència total de 453 megawatts (MW), ha informat aquest dimarts la companyia.

Els dos projectes s'ubicaran a Bhuj, a l'estat de Gujarat, a l'oest de l'Índia, i tindran una capacitat de 251 MW i 202 MW, respectivament. S'espera que tots dos projectes es posin en marxa el 2020.

Les turbines que subministrarà Siemens Gamesa, del model SG 2.2-122, estan específicament indicades per a vents baixos i condicions de baixa turbulència com els del mercat indi.

"Alfanar ja és el nostre client a nivell mundial i estem molt satisfets de poder anunciar aquest primer acord amb la companyia a l'Índia. Grans comandes com aquest demostren la confiança dels clients en el nostre treball. Amb el model SG 2.2-122, una turbina fabricada especialment per a Índia, esperem oferir als nostres clients solucions innovadores i fetes a mida", ha subratllat el CEO Onshore de Siemens Gamesa a Índia, Ramesh Kymal.

Per la seva banda, Jamal Wadi, CEO d'Alfanar Global Development, ha donat la benvinguda a aquesta nova col·laboració amb Siemens Gamesa, en aquesta ocasió per desenvolupar part dels 600 MW eòlics que li van ser adjudicats a Alfanar en les subhastes de renovables a l'Índia.

Índia és el quart país del món amb més capacitat eòlica instal·lada. El potencial en terra ferma del país se situa als 300 GW i actualment només se n'han aconseguit 35 GW. El govern hindi ha establert l'objectiu d'assolir 65 GW de potència eòlica acumulada el 2022.

Siemens Gamesa està present a l'Índia des de 2009, on ha instal·lat més de 6,2 GW i compta amb dues fàbriques de pales a Nellore (Andhra Pradesh) i Halol (Gujarat), una fàbrica de nacelles en Mamandur (Chennai, Tamil Nadu) i un centre d'operacions i manteniment en Red Hills (Chennai, Tamil Nadu).

Noticias relacionadas

contador