ep parque eolico de siemens gamesa en brasil
SIEMENS AG / ALINE TADANO / ALINE TADANO

Siemens Gamesa s'ha adjudicat una comanda per al subministrament d'aerogeneradors offshore per al parc eòlic marí denominat Kaskasi, situat a 35 quilòmetres al nord de l'illa de Heligoland al Mar del Nord alemany (Alemanya), amb una capacitat total de 342 MW.

Així ho ha anunciat la companyia a través d'un fet rellevant remès a la CNMV, en el qual detalla que ha obtingut el permís a través d'una de les seves filials al país.

La comanda ferma inclou el subministrament de 38 aerogeneradors SG 8.0-167 DD Flex i un contracte de servei i manteniment per dos anys. Està previst que la instal·lació dels aerogeneradors comenci al juliol de 2022.

Gamesa acaba d'adjudicar-se un altre projecte al Brasil. La comanda ferma inclou el subministrament de 52 aerogeneradres SG 5.8-170 i la posada en marxa del parc eòlic està prevista per a 2021, ha informat la companyia.

Es tracta de la major comanda signada fins avui per la nova plataforma Siemens Gamesa 5.X i una mostra més de l'abast global i versatilitat de la seva tecnologia, segons ha ressaltat la companyia.

Noticias relacionadas

contador