• La companyia instal·larà 143 aerogeneradors a l'emergent gegant asiàtic
cbgamesasiemens short

Siemens Gamesa puja a prop de l'1% al Mercat Continu aquest dijous després d'adjudicar a través de la seva filial índia la major comanda de la seva història a l'emergent gegant asiàtic: un parc de 300 MW. El grup hi instal·larà d'aquesta manera 143 aerogeneradors, segons un comunicat enviat per la pròpia companyia.

  • 18,05€
  • 0,00%

Siemens Gamesa s'encarregarà, segons els termes del contracte, de tota la infraestructura necessària per a la instal·lació i operació d'aquest projecte, ubicat a l'estat de Gujarat, a l'oest del país. A més, mantindrà durant deu anys el parc, la posada en marxa del qual està prevista per a abril de 2019.

El grup s'encarregarà de tota la infraestructura, a més del manteniment del parc durant els propers 10 anys

Aquesta comanda destaca, a més, per ser el primer que la companyia arriba per al subministrament del model SG 2.1 122, específicament optimitzat per a emplaçaments amb vents baixos, com és el cas de l'Índia.

El parc estarà connectat a la xarxa de transmissió interestatal índia i subministrarà energia a diversos estats i els donarà suport així a la consecució dels seus objectius renovables.

"Aquest contracte suposa un pas clau en l'estratègia de Siemens Gamesa a l'Índia, tant per la grandària del projecte com per la tecnologia seleccionada. A més, és un senyal molt positiu del desenvolupament del mercat i referma la nostra confiança en la seva completa recuperació", ha subratllat Ramesh Kymal, CEO de la divisió costera de Siemens Gamesa a l'Índia.

Present a Índia des de 2009, Siemens Gamesa recentment ha superat la fita dels 5 GW posats en marxa al país. La companyia compta amb dues fàbriques de pales a Nellore (Andhra Pradesh) i Halol (Gujarat), una de navetes en Mamandur (Chennai, Tamil Nadu) i un centre de reparacions en Red Hills (Chennai, Tamil Nadu).

Aquesta operació és considerada pels analistes de Link Securities com un "contracte interessant", encara que assenyalen que la companyia "ha de demostrar que és capaç de complir amb el seu ambiciós pla de retallada de costos establert all seu pla estratègic i el compliment del qual creiem que serà escrutat amb atenció pels inversors". De moment, atorguen al grup un preu objectiu de 12,28 euros per acció i la recomanació de 'reduir'.

Noticias relacionadas

contador