• La relació entre Siemens Gamesa i MidAmerican Energy es remunta al 2008
ep parque eolicosiemens gamesaeeuu
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) (+0,53%) ha signat un contracte amb l'energètica nord-americana MidAmerican Energy per al subministrament de 30 aerogeneradors amb una capacitat total de 77 megawatts (MW). L'acord entre les dues inclou l'opció d'ampliar el projecte mitjançant la instal·lació de cinc turbines i arribar als 90 MW, segons ha informat la mateixa companyia.

  • 18,05€
  • 0,00%

En concret, l'empresa subministrarà 25 aerogeneradors del model 'SWT-2625-120' i cinc unitats 'SWT-2.3-108' i, en el cas d'ampliar el projecte, s'elevaria la xifra en cinc unitats 'SWT-2.625- 120'.

L'energètica realitzarà durant 5 anys les tasques d'operació i manteniment del projecte

Les pales es produiran a la planta de Siemens Gamesa a Fort Madison (Iowa), mentre que les nauetes i els boixes es muntaran a la planta de Hutchinson (Kansas). Així mateix, la companyia realitzarà també durant cinc anys les tasques d'operació i manteniment del projecte, la posada en marxa del qual està prevista per al proper mes de desembre.

La relació entre Siemens Gamesa i MidAmerican Energy es remunta a 2008. Des de llavors, la companyia li ha subministrat més de 2,6 gigawatts (GW) de capacitat eòlica als Estats Units.

El conseller delegat de la divisió 'Onshore' de Siemens Gamesa per a Amèrica, José Antonio Miranda, es va mostrar "entusiasmat" de mantenir "l'estreta col·laboració" amb MidAmerican Energy i va valorar el projecte com un exemple de "com l'eòlica continua sent un motor per a l'ocupació local i la sostenibilitat ambiental".

Noticias relacionadas

contador