ep archivo   fachada del edificio de siemens gamesa en el parque tecnologico de zamudio a 23 de mayo
H.Bilbao - Europa Press - Archivo

El Comitè Executiu de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit autoritzar la sol·licitud d'exclusió de negociació de la totalitat de les accions representatives del capital social de Siemens Gamesa Renewable Energy a les borses de valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València que va ser presentada el 25 de gener passat.

Així, la companyia quedarà suspesa el 7 de febrer, al tancament de mercat. Aquesta suspensió s'ha de mantenir fins que es produeixi l'exclusió definitiva de la negociació de les accions de la societat esmentada.

La CNMV entén "ajustats els seus termes al que disposa l'article 82 del text refós de la Llei del Mercat de Valors aprovat pel Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, mitjançant el procediment d'excepció d'oferta d'exclusió previst a l'article 11.d) del Reial decret 1066/2007, de 27 de juliol, sobre el règim de les ofertes públiques d'adquisició de valors”.

En conformitat amb la sol·licitud d'exclusió registrada, Siemens Energy Global ha facilitat la venda de la totalitat de les accions de Siemens Gamesa Renewable Energy de les quals no és titular, mitjançant una ordre sostinguda de compra que es va iniciar el 23 de desembre de 2022 i té prevista la finalització el 7 de febrer de 2023, al preu de 18,05 euros per acció igual al de l'oferta prèvia formulada per Siemens Energy Global, que va ser autoritzada amb data 7 de novembre de 2022.

Les accions romandran suspeses de negociació una vegada finalitzada l'ordre de compra i fins que les societats rectores de les borses de valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València procedeixin a la seva exclusió de negociació, cosa que tindrà lloc quan s'hagin liquidat la totalitat de les operacions.

Noticias relacionadas

contador