ep archivo   fachada del edificio de siemens gamesa
H.Bilbao - Europa Press - Archivo

Siemens Gamesa ha aprovat en Junta general extraordinària d'accionistes l'exclusió de negociació de la totalitat de les accions a les Borses de Valors de Barcelona, Bilbao, Madrid i València després de l'oferta pública d'adquisició (OPA) de Siemens Energy.

  • 18,05€
  • 0,00%

A més, s'ha acordat sol·licitar a la CNMV l'aplicació de l'excepció a l'obligació de formular una oferta d'exclusió pública. En tot cas, l'exclusió de negociació de les accions de la societat queda subjecta a l'obtenció de l'autorització de la CNMV a aquest efecte.

També s'ha aprovat presentar davant de la CNMV la sol·licitud d'exclusió de negociació de la totalitat de les accions representatives del capital social de la societat.

D'altra banda, Siemens Gamesa ha aprovat la ratificació del nomenament per cooptació i la reelecció com a conseller, amb la qualificació de conseller no executiu dominical, de Christian Bruch i d'Anton Steiger. Les reeleccions com a consellers dels dos ho són pel termini estatutari de quatre anys.

També s'ha donat el vistiplau a derogar i deixar sense efecte la política de remuneracions dels consellers de la societat actualment en vigor.

Noticias relacionadas

contador