siemensgamesa barco

Siemens Gamesa ha engegat un nou vaixell per al manteniment de projectes eòlics marins, el REM Energy, equipat amb tecnologia de propulsió respectuosa amb el medi ambient.

  • 18,05€
  • 0,00%

El vaixell està preparat per poder funcionar amb bateries de fins a 12 MW que redueixen la demanda d'energia durant el seu funcionament, així com amb hidrogen verd. Tot i això, fins que s'estableixi una infraestructura d'hidrogen verd a Alemanya, el vaixell funcionarà amb generadors dièsel eficients.

El REM Energy té una eslora de gairebé 90 metres i una mànega d'uns 20 metres. Aquest vaixell serà el lloc de treball de fins a 75 tècnics de serveis en alta mar i 24 membres de la tripulació.

"El REM Energy estableix nous estàndards en termes de seguretat laboral, protecció del medi ambient i eficiència", afirma Stephan Hauhs, director general de Siemens Gamesa a Bremerhaven. "Amb aquest nou vaixell optimitzarem el servei per als nostres clients, ja que augmenta la disponibilitat dels aerogeneradors en alta mar, reduint així el cost de l'electricitat i garantint més energia neta, alhora que augmentem la seguretat dels nostres tècnics de servei".

Noticias relacionadas

contador