ep siemens gamesa recibe un pedido para un parque eolico en brasil con una capacidad de 434 mw
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / GURUTZ BEGOÑA

Siemens Gamesa ha fet un avançament dels seus resultats del primer trimestre del l'exercici fiscal 2021, comptes que publicarà completament aquest divendres, 29 de gener. La companyia ha dit que la cartera de comandes durant el període va arribar als 2.300 milions d'euros comparat amb els 4.600 milions del mateix trimestre del 2020. Això es deu, segons ha explicat, a la volàtil naturalesa del mercat Offshore, amb una forta contribució a comandes d'Aerogeneradors i Serveis durant el primer trimestre del l'exercici 2020.

  • 18,05€
  • 0,00%

Durant els propers trimestres, la companyia ha anticipat que s'esperen comandes d'aerogeneradors Offshore i de serveis relacionats amb aquests nous aerogeneradors, si bé, durant el primer trimestre del l'exercici fiscal no s'han registrat comandes.

Els ingressos del grup durant el període ascendeixen a 2.300 milions, un 15% més, afavorits pel creixement fort en Offshore i impactat negativament per la devaluació de divises.

L'EBIT prePPA i abans de costos d'integració i reestructuració puja a 121 milions (davant les pèrdues dels 136 milions durant el primer trimestre del l'exercici 2020), xifra que equival a un marge del 5,3% sobre vendes durant el primer trimestre de l'exercici fiscal beneficiant-se d'impactes positius puntuals durant aquest trimestre.

Com a resultat d'aquest exercici preliminar, Siemens Gamesa confirma i manté les seves previsions per a l'exercici 2021. D'acord amb aquestes previsions, la companyia preveu arribar a unes vendes d'entre 10.200 i 11.200 milions d'euros el 2021, i un marge EBIT prePPA d'entre el 3% i 5%.

Noticias relacionadas

contador