ep archivo   fachada del edificio de siemens gamesa
H.Bilbao - Europa Press - Archivo

Siemens Gamesa deixarà de cotizar a la borsa espanyola de manera definitiva aquest dimarts, després que hagi finalitzat l'oferta extraordinària de compra d'accions per part de Siemens Energy, la seva matriu alemanya.

  • 18,05€
  • 0,00%

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit "suspendre amb efectes del dia 7 de febrer de 2023 a tancament de mercat, la negociació, a les Borses de Valors i al Sistema d'Interconnexió Borsari, de les accions de Siemens Gamesa, després de la finalització del termini fixat a l'ordre de compra d'aquests valors".

"Conforme a l'acord adoptat pel Comitè Executiu de la CNMV durant la sessió de 3 de febrer de 2023, aquesta suspensió es mantindrà fins que es produeixi l'exclusió definitiva de la negociació de les accions de la societat esmentada", ha afegit el regulador.

Siemens Gamesa va presentar recentment els resultats preliminars per al primer trimestre de l'exercici 2023 (ho va iniciar l'1 d'octubre), un període durant el qual va registrar unes pèrdues per explotació de 760 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador