ep markus tacke nuevo consejero delegadosiemens gamesa 20190327150207
SIEMENS GAMESA - Archivo

El Consell d'Administració de Siemens Gamesa, a la reunió celebrada aquest dimecres, ha nomenat Andreas Nauen nou conseller delegat en substitució de Markus Tacke. La companyia ha informat que Tacke ha estat destituït "de mutu acord" de les seves funcions executives. Ocupava aquest lloc des de mitjan 2017.

  • 18,05€
  • 0,00%

El Consell d'Administració ha acordat així mateix incloure a l'ordre del dia de la propera Junta General Ordinària d'Accionistes de la companyia (22 de juliol, en primera convocatòria, o 23 de juliol, en segona), entre d'altres propostes d'acord, la ratificació del nomenament per cooptació i reelecció pel termini estatutari de quatre anys d'Andreas Nauen. Nauen era fins ara CEO d'Offshore de Siemens Gamesa.

PERSPECTIVES DE NEGOCI 2020

Siemens Gamesa ha comunicat també aquest dimecres que, sobre la base de la valoració de la direcció, els costos dels projectes i l'impacte financer associat a laCovid-19 resultaran en un EBIT abans de PPA i de costos d'integració i reestructuració negatiu en el tercer trimestre. El EBIT positiu anticipat en el quart trimestre no s'espera que compensi completament l'evolució negativa de tot l'any fiscal.

La companyia ha assenyalat que, malgrat els reptes a curt termini, les perspectives a futur de la indústria en general i de l'empresa en particular continuen sent atractives i s'explicaran el Dia del Mercat de Capitals, que el Consell d'Administració ha acordat celebrar el 27 d'agost de 2020.

Noticias relacionadas

contador