ep aerogeneradoressiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa ha signat un nou contracte a Mèxic per al subministrament de 100 MW, en el marc de l'última subhasta eòlica celebrada al país el novembre de 2017. Aquesta comanda suposa un pas més en el posicionament de Siemens Gamesa a Mèxic, on s'ha consolidat com el fabricant número u durant els últims anys.

  • 18,05€
  • 0,00%

El contracte contempla la instal·lació de 29 aerogeneradors del model SG 3.4-132 per un parc eòlic situat a l'estat mexicà de Coahuila. El subministrament de les màquines està previst per al primer trimestre de 2019.

"El compromís de Siemens Gamesa amb Mèxic és ferm. Vam ser pioners en aquest mercat i ens hem consolidat com el fabricant líder gràcies a la nostra presència en tota la cadena de valor eòlica i a la nostra capacitat d’adaptar-nos a les necessitats dels clients", ha explicat José Antonio Miranda, CEO de la divisió Onshore de Siemens Gamesa per a Amèrica.

Mèxic és un dels mercats eòlics amb més potencial de creixement actualment. La reforma elèctrica de 2015 estableix que un 35% de l'electricitat provingui d'energies renovables el 2024. Així, les previsions apunten que s'instal·larà al voltant d’1 GW eòlic anual durant els propers anys.

Des de la seva entrada al país el 1999, Siemens Gamesa hi ha instal·lat 1.250 aerogeneradors (més de 2.120 MW). La companyia també desenvolupa una intensa activitat com a gestor d'operació i manteniment.

Noticias relacionadas

contador