• La majoria dels projectes són per a empreses industrials pertanyents per exemple al sector tèxtil, farmacèutic o de l'automoció
  • Les accions de Siemens Gamesa pugen un 1,3% a l'IBEX
sgre in india wind farm
Siemens Gamesa

Siemens Gamesa Renewable Energy segueix avançant a l'Índia amb la signatura de noves comandes per al subministrament de 140 MW. En concret, la companyia construirà clau en mà diversos projectes per a diferents clients industrials i per a un dels principals operadors independents (IPP) del país. Les seves accions pugen un 1,3%.

  • 18,05€
  • 0,00%

En tractar de projectes clau en mà, Siemens Gamesa s'encarregarà de tota la infraestructura necessària per a l'operació d'aquests parcs (amb diferents mides, entre 2 MW i 58 MW), així com del subministrament i posada en marxa de 41 aerogeneradors del model G97 -2.0 MW i 29 unitats SG 2.0-114, amb l'objectiu que entrin en funcionament al juny de 2018.

La majoria dels projectes són per a empreses industrials -pertanyents per exemple al sector tèxtil, farmacèutic o de la automoció- que volen augmentar el seu consum energètic renovable. "Estem sent testimonis del creixent interès de les indústries índies en incrementar el seu subministrament d'energia procedent de fonts renovables. Aquests projectes són un senyal positiu per al desenvolupament del mercat i s'estan convertint en un percentatge considerable dels nostres comandes al país ", ha subratllat Ramesh Kymal, CEO de la divisió costera de Siemens Gamesa a l'Índia.

Present a l’Índia des de 2009, la companyia ha posat en marxa més de 5 GW al país. Compte, a més, amb una sòlida presència industrial al país: dues fàbriques de pales a Nellore (Andra Pradesh) i Halol (Gujarat), una de navetes en Mamandur (Chennai, Tamil Nadu) i un centre de reparacions en Red Hills (Chennai, Tamil Nadu).

Noticias relacionadas

contador