shell bg group 640 300
23,05€
  • 0,15€
  • 0,63%

Shell ha acordat adquirir el 100% de Sonnen, companyia de sistemes d'emmagatzematge d'energia intel·ligent i serveis d'energia innovadors per a les llars. Aquesta operació ve després de la inversió realitzada per Shell el maig de 2018, amb la qual cosa Sonnen es convertirà en una subsidiària de Shell.

Segons ha informat la petroliera aquest divendres, l'acord accelerarà la capacitat de les dues companyies per oferir serveis innovadors d'energia integrats i solucions de càrrega de vehicles elèctrics, a més de la provisió de serveis de xarxa que es basen en el conjunt de bateries virtuals de Sonnen.

El vicepresident executiu de Noves Energies a Shell, Mark Gainsborough, assegura que "Sonnen és un dels líders mundials en sistemes d'emmagatzematge d'energia intel·ligent i té un historial d'innovació centrada en el client. La compra total de Sonnen ens permetrà oferir més opcions als clients que busquen energia fiable, assequible i més neta".

Per la seva banda, el director executiu i cofundador de Sonnen, Christoph Ostermann, afirma que "Shell és el soci perfecte per ajudar-nos a créixer en un mercat que s'està expandint ràpidament. Amb aquesta inversió, ens complau ajudar a més llars a ser independents de l'energia i beneficiar-se de les noves oportunitats al mercat de l'energia. Shell ajudarà a impulsar el creixement de Sonnen a un nou nivell i accelerarà la transformació del sistema d'energia".

Noticias relacionadas

contador